İBT WEB

Başkan Kayda Türkiye Belediyeler Birliği’nin telekonferansına katıldı

Genel 14.07.2020 - 12:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3404+ kez okundu.
 

Başkan Kayda Türkiye Belediyeler Birliği’nin telekonferansına katıldı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen korona virüs salgını riskine karşı alınan önlemler belediye hizmetlerinin geliştirilmesi ve salgın sonrası yeni normal sürecin tartışıldığı “Küresel COVID-19 Sonrası Yeni Normal ve Belediyeler” konulu telekonferans yöntemiyle yapılan toplantıya katıldı. Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in başkanlık yaptığı toplantıda konuşan Başkan Kayda, pandemi sürecinde Salihli Belediyesi olarak belediyeye ait Kurşunlu Kaplıcaları Sosyal Tesislerinin sağlık çalışanlarına ücretsiz olarak tahsis edildiğini, pandeminin ilk zamanlarında sıkıntı çekmemek adına hızlı bir şekilde maske üretmeye başlandığını, maskelerin personele, merkez ve mahalle pazar yerlerinde vatandaşlara ve kurumlara ücretsiz olarak dağıtıldığını söyledi. Pandemi sürecinde temizlik, ilaçlama faaliyetlerinin de aralıksız devam ettiğini belirten Başkan Kayda, “Bu süreçte kapanan ve çalışmaları sınırlanan iş yerleri çalışanlarına gıda desteği yaptık, Kaymakamımız ile sıkı işbirliği içinde Hıfzıssıhha kararlarının alınarak takibini titizlikle sürdürdük. Salgının yayılmasının önüne geçmeye çalıştık” dedi. Başkan Kayda, yeni normalleşmeyle ilgili kararların da titizlikle uygulandığını belirterek organizasyondan dolayı Türkiye Belediyeler Birliğine ve Birlik Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür etti.
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen korona virüs salgını riskine karşı alınan önlemler belediye hizmetlerinin geliştirilmesi ve salgın sonrası yeni normal sürecin tartışıldığı “Küresel COVID-19 Sonrası Yeni Normal ve Belediyeler” konulu telekonferans yöntemiyle yapılan toplantıya katıldı.
Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in başkanlık yaptığı toplantıda konuşan Başkan Kayda, pandemi sürecinde Salihli Belediyesi olarak belediyeye ait Kurşunlu Kaplıcaları Sosyal Tesislerinin sağlık çalışanlarına ücretsiz olarak tahsis edildiğini, pandeminin ilk zamanlarında sıkıntı çekmemek adına hızlı bir şekilde maske üretmeye başlandığını, maskelerin personele, merkez ve mahalle pazar yerlerinde vatandaşlara ve kurumlara ücretsiz olarak dağıtıldığını söyledi. Pandemi sürecinde temizlik, ilaçlama faaliyetlerinin de aralıksız devam ettiğini belirten Başkan Kayda, “Bu süreçte kapanan ve çalışmaları sınırlanan iş yerleri çalışanlarına gıda desteği yaptık, Kaymakamımız ile sıkı işbirliği içinde Hıfzıssıhha kararlarının alınarak takibini titizlikle sürdürdük. Salgının yayılmasının önüne geçmeye çalıştık” dedi.
Başkan Kayda, yeni normalleşmeyle ilgili kararların da titizlikle uygulandığını belirterek organizasyondan dolayı Türkiye Belediyeler Birliğine ve Birlik Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.